Techrider
Το Καλάθι Μου

Ποντίκια


ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ, ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ Το GOAT των ασύρματων esports Gaming Mouse επιστρέφει για να αναμορφώσει την ανταγωνιστική σκηνή. Διαθέτοντας εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό και τις καλύτερες τεχνολογίες στην κατηγορία του, το Razer Viper V3 Pro είναι η αδιαμφισβήτητη επιλογή για κορυφαίες επιδόσεις κ..
167,79€
Απόλυτη προσαρμοστικότητα και έλεγχος Το Razer Naga V2 Pro έρχεται με ένα σετ μαγνητικών πλαϊνών πλακών 12, 6 και 2 κουμπιών, επιτρέποντάς σας να προσαρμοστείτε σε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού με έλεγχο έως και 19+1 προγραμματιζόμενων.Τροχός Razer HyperScroll Pro Με ρυθμιζόμενη απτικότητα, αντίστα..
160,85€
ΓΙΑ ΤΟΥ PRO Το κάθε Victory παίρνει νέα μορφή με το Razer DeathAdder V3 Pro. Με τη βοήθεια κορυφαίων επαγγελματιών από τον χώρο των esports, το εμβληματικό εργονομικό του σχήμα είναι τώρα πάνω από 25% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, χωρίς να χάνει σε features και με αναβαθμίσεις αιχμής για να ξεπε..
155,06€
ΓΙΑ ΤΟΥΣ PROΩς διάδοχος του βραβευμένου Razer Viper Ultimate, η τελευταία του εξέλιξη είναι πάνω από 20% ελαφρύτερη και οπλισμένη με αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς για αυξημένες επιδόσεις. Με ένα από τα ελαφρύτερα ασύρματα ποντίκια gaming στην αγορά, δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να σας κρατάει ..
136,02€
Έτοιμο για Gaming Κόψτε τον ανταγωνισμό στο μέγεθος και θαμπώστε τους όλους με το Razer Cobra Pro - ένα ασύρματο ποντίκι gaming που τροφοδοτείται από το Razer Chroma RGB. Με ασύρματο Razer HyperSpeed Wireless και 11 ξεχωριστά προγραμματιζόμενες ζώνες φωτισμού, χρωματίστε το παιχνίδι σας με ένα φωτει..
132,87€
Έτοιμο για Gaming Κόψτε τον ανταγωνισμό στο μέγεθος και θαμπώστε τους όλους με το Razer Cobra Pro - ένα ασύρματο ποντίκι gaming που τροφοδοτείται από το Razer Chroma RGB. Με ασύρματο Razer HyperSpeed Wireless και 11 ξεχωριστά προγραμματιζόμενες ζώνες φωτισμού, χρωματίστε το παιχνίδι σας με ένα φωτει..
132,87€
Επανασχεδιασμένο σχήμα για ευέλικτο Claw Grip Το OP1we διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό που ακολουθεί τις αρχές του αγαπημένου σχήματος XM, με ιδιαίτερη έμφαση στο Claw Grip. Οι πιο επίπεδες πλευρές επιτρέπουν πιο ευέλικτη τοποθέτηση των δακτύλων, εξυπηρετώντας ακόμη και χρήστες με μεγαλύτερα χ..
84,16€
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ HUMANSCALE Η Razer συνεργάστηκε με την Humanscale, τους κορυφαίους ειδικούς εργονομίας γραφείου στον κόσμο για να σας φέρει ένα ποντίκι που βασίζεται αποκλειστικά στις τελευταίες έρευνες για την στάση του ανθρώπου.ΓΙΑ..
83,95€
82 g Ελαφρύς σχεδιασμόςΔιαθέτοντας σχεδιασμό με κεντραρισμένο βάρος, το Razer Viper V3 HyperSpeed εξασφαλίζει απρόσκοπτες, συνεπείς κινήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για το ανταγωνιστικό παιχνίδι, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να συμβιβαστείτε με μη ισορροπημένου βάρους ποντίκια που λειτουργούν με μ..
70,38€ 78,79€
Το G502 HERO διαθέτει έναν προηγμένο οπτικό αισθητήρα για μέγιστη ακρίβεια παρακολούθησης κίνησης, προσαρμοζόμενο φωτισμό RGB, προσαρμοσμένα προφίλ παιχνιδιών, ευαισθησία ρυθμιζόμενη από 100 έως 16.000 DPI και βαρίδια με δυνατότητα αλλαγής θέσης.  Αισθητήρας HERO 16KΟ αισθητήρας HERO είναι ο πιο ακρ..
62,49€ 73,53€
Αποκτήστε το επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου με το Razer Viper 8KHz, ένα αμφιδέξιο ποντίκι παιχνιδιών με πραγματικό ρυθμό 8000 Hz για την ταχύτερη ταχύτητα και τη χαμηλότερη καθυστέρηση που έχει επιτευχθεί. Με τους οπτικούς διακόπτες Razer 2ης γενιάς...
61,96€
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ OUTPLAYS Σας παρουσιάζουμε το Razer Orochi V2, ένα συμπαγές, ελαφρύ ασύρματο Gaming ποντίκι με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που δεν υστερεί σε τίποτα. Οπλισμένο με  δύο λειτουργίες ασύρματης σύνδεσης, Razer HyperSpeed Wireless και Bluetooth, είναι ο ιδανικός σύν..
60,38€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 66 (6 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.